Translate

31. října 2010

Kunětická hora

Milé dámy,

pro některé z Vás to je velmi známé místo. Je vidět široko daleko v polabské nížině. 


Protože bylo v sobotu nádherné počasí, tak jsem si udělali rodinný výlet. Byla by věčná škoda zůstávat doma. Na výlety jezdíme, jak je to možné a nebo nám to čas dovolí.
Za prvé jsem  si uvědomila, že jsme na "Kuňce" vlastně byli naposled ještě bez detiček. A za druhé tahle sobota nám připomněla den naší svatby. Bylo také tak krásné počasí, jen jiné místo.


Výšlap na horu byla velká sranda a také krásná podívaná do krajiny. Sany to okomentovala " A maminko, jak vylezu na tu skálu?" Což nás pobavilo. Princezny ťapaly nahoru o sto šest. 
Moc jsme si to užili . 


Zdravím a přeji hezký první listopadový týden 
Sabrina

5 komentářů:

  1. Ahoj Sabrí, letos jsme na Kuňce bohužel nebyli, děkuji za krásné fotky, muselo tam být opravdu kouzelně. My jsme měli v restauraci pod Kuňkou svatební hostinu, tak je to pro mě místo o to příjemnější a moc ráda se tam vracím.
    Přeji hezký příští týden a zdravím Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Sabrinko, že jste se nastavili na kávu :O) Nafotila si nádherné fotky, mám to tam moc ráda, občas tam chodíme i v zimě, to místo má zvláštní atmosféru. Jen na divadlo tam nechodím, lístky jsme měla už nejmíň třikrát, a vždycky "padaly trakaře" :O)
    Moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jitu,

    restauraci pod Kuňkou také znám. Byli jsme tam párkrát pozvaný na různé akce.
    Také mám ráda Kuňku - dokonce byla ještě možnost prohlídky. Ale tu jsme si nechali na léto.

    Helenko zdravím Tě moc,

    děkuji za pozvání na kafe. Ale byla bych neohlášená návštěva a to se nedělá. Někdy příště. Jinak já byla na "Noc na Karlštejně", bal to premiéra, která neměla chybu. Ta atmosféra - to ti ani nemusím popisovat, že? Dodnes na to vzpomínám. A mimochodem pardubické divadlo mám moc ráda.

    Krásný první týden listopadový přeje
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  4. Sabrinko, díky! Tvoje poznámka o divadle mi nedá jinak, než reagovat. V sobotu jsme totiž byli na představení Amadeus. Režíruje to pan Tarant a bylo to naprosto úžasné! Po Formanově filmu to byl hodně těžký úkol, ale splnění tak, že mi chvílemi bral dech!
    Vřele doporučuju, a nejen Amadea.
    Krásný podvečer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Sabrinko, to je krásné místo, škoda že jsme tam nikdy nebyli , udělali jste tam moc krásné fotky.

    Krásný večer přeju Dita

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milou návštěvu.