Translate

31. března 2010

Jarní vábení - Velikonoce

Svátky probouzející se přírody, vonících květin a rozzářených dní - to jsou Velikonoce! Jejich příjemné prožití přeje 
Sabrina s rodinou

25. března 2010

..... pro radost .....

Krásný den plný sluníčka. A pro všechny malé kytí.

23. března 2010

. . . . . PODĚKOVÁNÍ

*** Chtěla bych PODĚKOVAT svojí mamce, že mě naučila mít ráda staré věci a že jsem nevylečitelný romantik. A vůbec, že ši vážím drobných i velkých radostí, které život přináší.

*** Dál bych chtěla PODĚKOVAT Martince - že je, taková, jaká je a že má velké srdíčko a duši. Že bere život, jak přichází. Má úžásně šikovné ruce - já jsem se zamilovala do jejích vitráží. Které byly jeden čas jejím koníčkem i povoláním. http://hladivasklicka.blogspot.com/ *** Další PODĚKOVÁNÍ je pro Vlaďěnku. Díky ní vznikl tento blog. Abych se mohla kochat jejíma krásnýma fotečkama, andělkama a srdíčkama ....
Její výtvory jsou pohlazení po duši. A samozřejmě se před ní klaním i jako člověkem. Jednou bych jí ráda poznala osobně.
http://harcovnice.blogspot.com/

Díky těmto úžasným ženám jsem zjistila, že je tu spouta lidiček, které mají podobné zájmy a myšlení. Jsou pro mne velkou inspirací.
Abych se přiznala, vůbec by mě nenapadlo, že někdy budu mít blog a budu do něj přispívat.





21. března 2010

Vanesska a její první krůčky


Juchůůůůů - konečně je tady jaro - a teplínko. A my vyrazily ven do parku. Park patřil rodině Kinských a je na jaře nádherný.

Vanesska se učí chodit a zkouší první krůčky i venku. Doma už ujde cca 4 metry. Ale jinak stále ještě chodí za ručičku.
Je úžasný sledovat - dětské očička a poznávání světa a nových věcí.

Jsou to moje LÁSKY. Jsem nesmírně šťasná, že je mám.

Sany, ta se zas učí jezdit na kole bez přídavných koleček. A je moc šikovná, daří se jí - a vůbec se nebojí. Jsem překvapená.
Je to už 4 letá slečna. A já jen zírám jak ten čas letí a že už doma nemám miminka.
A tady i moje maličkost. .......

19. března 2010

Renovovaný lustr

Lustr patří k našemu domu už od samého začátku. Pořídila si ho prababička, poté ho měla babička a teď dělá radost i nám. Je to jedna z věcí, kterou jsme zachránili a po celou dobu rekonstrukce našeho domečku opečovávali. Věřte, nebylo to lehké. Spoustu věcí jsme si dělali samy a tak to bylo časově náročné. A tím pádem lustr putoval po domečku z místnosti do místnosti, aby se mu náhodou něco nestalo.

Posted by Picasa

18. března 2010

Andělka - od úžasné Vladííí





Vladěnko, VELKÉ DÍKY za tu úžasnou andělku. Dělá nám radost v kuchyni. Ještě nemá svoje místečko - pracuji na speciální poličce. K andělce ještě přibyl krásný puntikatý kufřík. A tak se moc těším, až to bude definitivně hotové a vystavené. LA LALA LALA - A DNES JE NAPROSTO ÚŽASNÉ SLUNCE a teplo. Voní to jarem.

A přiznám se - MOC SE TĚŠÍM NA DALŠÍ..... Andělku

AŽ TO BUDEŠ ČÍST, TAK SE BUDEŠ SMÁT A NEBO TĚ ZAS DORAZÍM ????? NO, UVIDÍME. Nechám se překvapit. Co pak napíšeš. Už jsem přišla na to, koho mě připomínáš.

Jsi taková ANDĚLKOVÁ BLANKA MATRAGI - PRECIZNÍ PRÁCE A CO KUS Z TVÉ RUČKY TO ORIGINÁL.

17. března 2010

Jaro nám konečně ťuká na dveře

Tááák konečně možná bude JARO. Už se nemůžu dočkat, na tu vůni květů. A trávu, která bude mít zvláštní jarní zeleň........ Ptáčci budou zpívat a vše bude rašit a pučet. Je to jedno z nejhezčích ročních období.
Těším se, že bude dýl vidět a bude se oteplovat a bude svítit SLUNCE . A já konečně s mužíčkem a dětmi vyzkouším vysněnou terasu. Ještě není hotová úplně ( ale je !!!!! ) - začalo se na ní pracovat až na podzim. Sedět se tam dá. A to je důležitý.




Také se těším, že si tam dám ráno mé oblibené kafíčko a snídani. Vlastně, že tam budeme stolovat celý den. A večer se zabalím do deky a s manželem si dáme oblíbené vínečko. Okolo budou hořet svíčky a lucerničky. A my budeme jen tak sedět a povádat si.



Zatím se pomalinku připravujeme na Velikonoce. Se Sany vyrábíme přírodní dekorace a moc nás to baví. Chytlo mě fazolkování. Až dodělám, tak vložím fotečky.