Translate

4. května 2010

Tip na dovolenou

Nevím, jak u Vás, ale u nás furt prší. 
Tak, aby Vám bylo veseleji, tepleji a sluníčkověji.  Podělím se s Vámi o tip na letní dovču. 

 
Vloni v létě jsme byli na Djerbě - Hotel Eldorador Aladin. Je to krásný, čistý hotel s příjemným personálem. Do hotelu jezdí z 80 % francouzská klientela a z 20 % česká. Takže pokud Vám nevadí, že se tam mluví a veškeré programy jsou francouzsky, tak jen doporučím.
Jídlo bylo naprosto skvělé. Česky se domluvíte také a hlavně není problém ani z angličtinou. 
Postýlka pro mimi naprostá samozřejmost. Na vyžádání chůvička a přebalovací pult s vaničkou. Na obědy mají stoličky pro děti a pro větší děti malé stolky. Také mají každý den 4 druhy jídla pro infanty. Super. 
Vloni měla Sany 3 roky a 5 měsíců a Vanesska jen 5 měsíců. Hotel je klidnější a je tudíž vhodný i pro rodiny s dětmi. Za nás mohu jen a jen doporučit. 

V blízkosti je golf, krokodýlí farma, trhy v Midunu další atrakce. Je prostě kam se podívat. Na hotelu je spousta sportovní činnosti - já jsem vše ani nestihla.
Jeden z důvodů, proč jsme vybrali tento hotel je, že letiště je jen 25 km.
Tady je pár foteček.

5 komentářů:

  1. Zdravím Vás Sabri,
    hned, jak jsem nahlídla k Vám, tak jsem ožila :o)) Fotečky z dovolené jsou krásné! Já miluju léto a sluníčko. My už máme taky tu naši letní naplánovanou. Jezdíme rádi s dětma do Itálie, protože je to kousek a moc se nám tam líbí. Jinak co se cestování týká, tak mám moc ráda Francii. Ty fotečky co máte vpravo na blogu, jako by mi mluvily z duše. Sacre-coeur, Saint Michele - to je nádhera. Jen tak posedět v nějaké kavárničce, dát si dobré víno... no úplně jsem se zasnila :o))
    Mějte se pěkně
    papa
    L

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky,jde vidět že jste si dovolenou užili:o)Zdravím,Karin

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný den.

    Luci a Karin, ze srdce Vám děkuji za krásné komentáře.
    Dovolená to byla úžasná, hlavně pohoda, klid a čisto. Děti se stejně jen cákaly, prostě paráda.

    Luci, já Francii miluju. Ještě než jsme měli děti, tak jsem jí dost projeli. Nestihla jsem ovšem Provance - na tu se mooooc těším. A vínečko také miluju. Jooo , prostě romantika, že?

    Krásný den
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  4. ááách, jsi mě krásně navnadila, zvlášť v tomto uplakaném počasí :o) Fotky jsou nádherné, já jsem také sluníčkový tip, takže momentálně velmi trpím :o(( Děkuji za milou dovolenkovou prohlídku, muselo tam být parádně :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Marti,

    jsem ráda, že jsem Tě navnadila. Já se sluníčka už nemůžu dočkat, tak s holčinama koukáme na fotky z dovolený. A dobíjíme baterky.
    A parádně tam opravdu bylo.

    Děkuji Ti za komentík a přeji krásné dny.
    Sabrina

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milou návštěvu.