Translate

14. dubna 2010

Dnešní malá radůstka - lucerna a kalendář

Konečně se cítím lépe. Není to tedy ještě ono, ale je to o dooooost lepší. A protože děti nemohou být furt se mnou doma, tak jsme si vyrazily a udělaly si výlet - já tomu říkam " Den buržoazní ženy".  Prostě odpočinek, výletík atd. 
Pro mne ten den s velkým "D" je  - když jdu na kosmetiku a ke kadeřnici a mám prostě pár hodin jen a jen pro sebe. A to se stává málokdy. 

Prostě dnes jsem si udělala RADOST. Vše nutně potřebuji. Vždyť to znáte. 

5 komentářů:

  1. Sabi .. jůů ta lucernička je nádherná .. :o) Hezký den. K

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Sabri :o)
    lucernička i kalendář jsou kouzelnééé :o) Moc dobře Vám rozumím, já takovéto věci také většinou NUTNĚ POTŘEBUJU :o)) Já se musím přiznat, že tedy dnes už mě to počasí dostalo! Včera jsem to brala ještě pozitivně, pekla jsem, žehlila, jela do města nakupovat a vůbec mi nevadilo, že prší... zato dnes jsem od rána nějaká mrzutá... sluníčko nikde, zase prší, na teploměru 7 stupňů. To abych snad vytáhla fusak do kočárku :o( Julinku už dnes ani nebaví hračky ... chtělo by to jít ven na procházku nebo na hřiště, zkrátka nám to pravé jaro chybí ... Tak snad už brzy... Mějte pěkný den
    papa
    L.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné radosti,taky si ji občas dopřeji:o)Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabri, moc Vás zdravím a přeji pěkný večer :o) Děkuji za prohlídku Vašeho krásného blogu, dnes jsem tu poprvé a jen se kochám. A radost v podobě lucerny a kalendáře jste si udělala úžasnou, my ženy to prostě občas potřebujeme :o)
    Pozdravy holčičkám, Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný dobrý večer,

    děvčata moc děkuji za komentáříky. Nešlo odolat.

    Lucinko,
    mě to počasí také dostává. Miluji slunce a už se ho nemůžu dočkat. Letos na sebe sluníčko nechává opravdu čekat. Fusak mám stále na chodbě a dle počasí vytahujeme - jsme na úpatí hor, tak tu je zimnějc.

    Marti,

    jsem ráda, že jste přišla na návštěvu. Máte krásné bydleníčko - prostě útulné.
    My stále ještě na rekonstrukci pracujeme. Je to boj s časem.

    Krásný víkend všem
    S.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milou návštěvu.